meer over Marion Lopende projecten Download cv

Sunsation Festival 2003

De tweeëntwintigste editie van het schrijvers en dichters festival Sunsation komt in zicht. Op de langste dag van het jaar 21 juni, verwelkomen wij de eerste zomerzon om 5.00 uur in de ochtend bij het Robert Morris Observatorium. Dit jaar staat het Sunsation festival helemaal in het teken van ‘ De Verwarring’, dit komt tot uiting in de diversiteit van ons unieke programma.

Wij kunnen rekenen op verrassende, verwarrende presentaties en gedichten van Marion Bloem, Erik Menkveld, Hein Walter, Rogi Wieg, Jan Pierre Rawie, Heleen van Royen en Farazdak Chaichan.

Wij zijn er trots op om Erik Jan Harmens en Querien van Haelen al slammend op het podium te hebben. Poetry slams zijn wedstrijden waar dichters strijden om de gunst van het publiek. Slam dichten wordt wel eens een combinatie tussen poëzie en stand-up comedie genoemd.
De Kunstenaars Vereniging Flevoland neemt voor de tiende keer deel aan Sunsation en de kunstenaars die dit jaar mee doen, presenteren hun kunstwerken die te maken hebben met ‘De Verwarring’.

Op Sunsation festival hebben we dit jaar ook een verscheidenheid aan muziek, met o.a. de hedendaagse muziekgroep Troissoeur, het Gamelan-ensemble Gong Tirta en het kwintet Calefax. Ook zijn wij trots om B.A.M. aan te kondigen, een Canadese drumgroep. De presentatie is dit jaar in handen van Vanessa Beks. Zij was de winnaar van de Hollandse Nieuwe Toneelschrijfprijs in 2002 met 'Wrang'.

Tot Sunsation!

Sunsation 2003
Datum: Zaterdag 21 Juni 2003
Tijd: 5:00 - 8:30 ’s ochtends
Plaats: Observatorium Robert Morris, Swifterringweg te Lelystad
Website: www.sunsation-festival.nl
E-mail: faberge@worldonline.nl

Terug naar de agenda